maanantai 16. helmikuuta 2015

G1 Brush 'n Grow Ponies

Alkujaan tarkoitukseni oli kerätä ainoastaan G2-poneja, mutta ystäväni kauppasi minulle vanhojen G2-poniensa lisäksi muutaman G1-ponin. Olin miettinyt, että saattaisin kunnostuksen jälkeen antaa ponit eteenpäin, jollekulle "vannoutuneemmalle" G1-harrastajalle, mutta toisin kävi ;) Tällä hetkellä alkaa näyttää siltä, että oma keräily painottuu melko tasaisesti kumpaankin generaatioon. G2-ponit ovat minusta siroja ja kauniita, mutta toisinaan niiden ilmeettömyys kyllästyttää. Tuntuu, että timanttisilmät tekevät poneista niin tyhjäkatseisen näköisiä tietyssä valossa. Siksi G1-keräily tuo mukavaa tasapainoa siihen, mitä G2-poneissa puuttuu. En silti osaa sanoa, kumpaa generaatiota keräisin, mikäli pitäisi valita, sillä pidän molemmista :)

Ensimmäiset G1-ponini olivat Brush 'n Grow -sarjaan kuuluvat Twisty Tail ja Pretty Vision. Ponit olivat takkuisia hiuksia lukuunottamatta yleisesti hyvässä kunnossa, harjakset ovat täysimittaisia ja mekanismit toimivat. Ainoa harmistuksen kohde on Pretty Visionin jyrsityt kaviot, enkä ole vielä keksinyt mitä niille tekisin. Olen miettinyt ilman uunia kovettuvan askartelumassan käyttöä, mutta sitä on vaikeaa löytää värillisenä ja epäilen omia maalisävyn sekoitustaitojani :D
Tältä ponit näyttivät ennen kunnostusta:


Aluksi putsasin pintaliat ihmesienellä, suihkutin harjaksiin hoitosuihketta ja lopuksi pyyhin ponit yleispesuaineliuoksella. 
Brush 'n Grow -sarjan ponit eivät kuulu suosikkeihini (pidän eniten G1-baby poneista sekä yksisarvisista), joten koko sarjaa en luultavasti tule keräämään. Näissä kahdessa pidän harjasten väreistä & yhteensointuvista symboleista.








2 kommenttia:

  1. Niistähän tuli oikein nätit! Kyllä kunnostus tekee ihmeitä poneille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Aluksi katselin takkukasoja ja pelkäsin, että katkon kaikki karvat selvitystä tehdessä, mutta yllättävän hyvin onnistui :)

      Poista