torstai 30. huhtikuuta 2015

G2 Princess Silver Swirl

Suosikkejani G2-poneista ovat ehdottomasti yksisarviset! <3 Niitä on tehty ainoastaan seitsemän, joista kolme olen onnistunut löytämään. Monet muutkin G2-keräilijät himoitsevat yksisarvisia, joten eBaysta ostaessa on tuuripeliä, onnistuuko ponin saamaan.
Tästä nimenomaisesta kaunokaisesta tuli alkuperäisen kunnon huomioiden maksettua vähän turhankin paljon. Kuva oli kehno, joten sain vasta kotona selville, että ponilta puuttuivat molemmat silmätimantit ja poni oli sisältä täynnä ruostemönjää.
Tilasin kunnostusoperaation aikana ponin mukana tulleen tornin ja lohikäärmeen, sillä keräilen myös G2-tavaroita. Tuo lohikäärme on aivan vastustamattoman suloinen!

Poni pääsi kotona perinpohjaiseen kuuraukseen ja sai toisen silmän luovutuksena baitti-ponilta. Silmän väri on eri, mutta minusta Silver Swirlille sopii kirkkaat silmät paremmin, kuin alkuperäiset pinkit. Vielä pitäisi toinen silmä löytää, olen tilannut jo kahteen otteeseen väärän kokoisia.







2 kommenttia:

  1. Onks G2-yksisarvisia ihan tosi vain seitsemän? :o Oho, onpas niitäkin vähän. No, itseltäni ei sitten puutukaan kuin kolme. Täytyykin tutkailla, mitkä (Diamond Glow ainakin), ja jos hankkisi ne joskus.

    Tuo kirkas kivi sopii Silver Swirlille tosiaan paremmin kuin pinkit. Oli pakko vertailla tuota kuvaa omaan yksilööni ja ihmetellä, mitä Hasbro ajatteli laittaessaan sille pinkit kivet silmiin... :D

    VastaaPoista
  2. Juu, seitsemän niitä tosiaan vain on! Olin itsekin hämmentynyt, kun tutkin asiaa My Little Wikistä. G2-yksisarviset listattuina:

    Silver Glow (siniset siivet)
    Golden Glow (punaiset siivet)
    Golden Glow II (oranssit siivet)
    Diamond Glow (hopeat siivet)
    Copper Glow (vihreät siivet)
    Princess Silver Swirl, ei siipiä, lohikäärme & torni esineinä
    Light Up Family Princess Silver Swirl & baby Swirly

    Viidellä ponilla on myös siis tullut mukanaan ne irtosiivet, joita on tosi huonosti saatavissa. Sain nyt omalle Copper Glowlle siivet, mitkä näkyy tuossa toisessa postauksessa. Täytynee tehdä oma postaus näistä yksisarvisista joku päivä, ovat kyllä niin kauniita <3

    Ne pinkit silmät on kyllä tosi hassun näköiset. Monella muullakin G2-ponilla on ihan "vääränväriset" silmät omaan makuun :p Kunhan löydän jostakin oikeankokoisia silmätimantteja, niin tulee silmienvaihtopäivät poneille :D Brutaalin kuuloista x)

    VastaaPoista